У "Шахтарі" розкритикували рішення ФІФА щодо легіонерів в Україні

Поділитися
У Палкін розповів про складну ситуацію із продажем легіонерів © ФК Шахтер
У донецькому клубі зазначили, що особливий регламент ФІФА дає змогу агентам футболістів заробляти гроші під час війни.

Генеральний директор "Шахтаря" Сергій Палкін розкритикував рішення ФІФА продовжити до 30 червня наступного року дозвіл легіонерам в Україні призупиняти контракти.

"Ми незадоволені суттю нових правил ФІФА щодо питань війни в Україні. Повноваження приймати рішення про призупинення контрактів тепер перебувають у руках агентів гравців. Це не показує намірів клубу зберегти гравців та інвестиції.

Тепер ми маємо дев'ять днів, щоб домовитися з нашими гравцями про продаж або оренду іноземним клубам, що просто неможливо. ФІФА не допомогла українським клубам, видавши такий регламент. Навпаки, це значно погіршило наші переговори з гравцями і зробило агентів потужнішими та багатшими", - цитує Палкіна Tribuna.com з посиланням на The Athletic.

Гендиректор донеччан також розповів про кадрову ситуацію у команді на тлі цих правил:

"Скільки гравців піде? Це залежить від ринку. Думаю, 95% українських гравців ми втримаємо. Щодо легіонерів - я ще не знаю. Йдуть складні переговори. Деякі агенти знищують нас. Вони намагаються вкрасти гравців. Вони грають у ігри, зв'язуються з клубами, кажуть, не платіть "Шахтарю" і угоди розриваються. Ви не можете уявити, що відбувається. Агенти приходять до клубів і кажуть: "Не платіть "Шахтарю", гравці стануть вільними агентами, просто заплатіть мені 10 мільйонів євро і забудьте про клуб".

Раніше повідомлялося про те, що "Бенфіка" оголосила про трансфер зіркового легіонера "Шахтаря".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі