У "Шахтарі" прокоментували результати жеребкування Ліги чемпіонів

Поділитися
У Перший тур групового етапу відбудеться 6-7 вересня © ФК Шахтер
Донеччани зіграють у групі турніру.

Директор з футболу ФК "Шахтар" Даріо Срна та головний тренер команди Ігор Йовічевич прокоментували підсумки жеребкування групового раунду Ліги чемпіонів.

"У Лізі чемпіонів легких груп не буває. Битимемося до останнього. Скажімо так: могло бути гірше, могло бути краще. У нас молода команда, новий тренер. Найважливіше, щоб отримували задоволення від ігор, які чекають. На жаль, повні трибуни не будуть в Україні, але я впевнений, що будуть у Варшаві. Прийде багато наших уболівальників, українців – вони заслуговують, як і вся Україна, щоб ми показали гарний яскравий футбол, щоб вони отримували задоволення від нашої гри", - сказав Срна.

"У Лізі чемпіонів ти знаєш усі команди, і ти вже серед 32 найкращих. Це великий показник, і з кожним днем я все більше розумію, що перебуваю у великому клубі. Незважаючи на обставини та зовнішні чинники навколо наших клубів, "Шахтар" продовжує мати більшу репутацію та статус у європейському футболі. Усі знають, що у нас зміна поколінь і йде нова генерація. Я отримав, напевно, 200 СМС про те, що у нас великий запас потенціалу і з часом ми станемо гарною українською командою. А зараз ми сприймаємо Лігу чемпіонів як спокусу, спортивний виклик. Битимемося і презентуватимемо країну якнайкраще", - сказав Йовичевіч.

"Шахтар" за підсумками жеребкування потрапив до групи F Ліги чемпіонів, де зіграє проти іспанського "Реала", шотландського "Селтіка" та німецького "Лейпцига".

Нагадаємо, київське "Динамо" подолало два раунди кваліфікації Ліги чемпіонів, але у плей-офф відбору не змогло пройти португальську "Бенфіку".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі