У "Шахтарі" назвали проблему, яка загрожує існуванню клубу

Поділитися
У Палкін розраховує на допомогу УЄФА © ФК Шахтер
Сергій Палкін зазначив, що агенти можуть спробувати забрати гравців із клубу.

Генеральний директор донецького "Шахтаря" Сергій Палкін розповів про проблему із агентами, яка може загрожувати існуванню клубу.

"До мене чутки доходять, що багато агентів сподіваються, що після 30 червня вони заберуть футболістів мало не вільними агентами і робитимуть що хочуть. Цей момент трохи нам заважає.

Але президент УЄФА запевнив, що допомагатиме нам, щоб цього не сталося. Якщо це станеться, це ставить під питання подальше існування клубу. Це найгірше, що ми можемо у нашому футболі очікувати", - сказав Палкін в ефірі "Денісів Time".

Також керівник "гірників" зазначив, що клуб поки що не підписав Ярослава Ракицького, який прибув до команди після того, як залишив "Зеніт":

"Ні, ні, ми просто запросили його зіграти в товариських матчах. Це не підписання футболіста. Зараз з нами багато футболістів, у яких чинні контракти з "Маріуполем". Хлопці не змогли потрапити до України після зборів, і ми їх запросили. З двох клубних команд сформували одну, і зараз граємо.То саме і з Ракицьким. За великим рахунком, все проходить у форматі як і з хлопцями з "Маріуполя".

Раніше повідомлялося про те, що лідер "Шахтаря" перейшов до бразильського клубу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі