У "Шахтарі" назвали причину звільнення головного тренера ван Леувена

Поділитися
У © ФК Шахтер
Нідерландця було відправлено у відставку.

Виконувач обов'язків головного тренера "Шахтаря" Дарійо Срна прокоментував звільнення попереднього наставника команди Патріка ван Леувена.

"Настав день, коли ми маємо сказати чесно та відверто, щоб бути перед нашими вболівальниками чесними та справедливими, що у нас, на жаль, не вийшло. У нас не вийшло грати у той футбол, який потрібен уболівальникам, президенту клубу нам усім.

Ми не могли знайти спосіб грати у "шахтарський" футбол. І можу тільки сказати Патріку та тренерському штабу дякую за хорошу роботу, але ми вирішили йти іншим шляхом. Йому бажаємо всього найкращого, успіхів та відмінних спортивних результатів", - сказав Срна.

54-річний нідерландський фахівець очолював команду з липня, коли прийшов у "Шахтар" із луганської "Зорі".

Цього сезону УПЛ "Шахтар" здобув п'ять перемог, три рази зіграв внічию і один раз програв. У Лізі чемпіонів у "гірників" одна перемога та одна поразка.

16 жовтня ван Леувен був відправлений у відставку, а в.о. головного тренера було призначено Дарійо Срну. Ван Леувен пропрацював наставником "гірників" 105 днів, що є антирекордом в історії клубу за часів незалежності України.

Раніше повідомлялося про те, що іспанський тренер відмовив "Шахтарю" через війну в Україні.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі