У "Шахтарі" спростували інформацію про можливий відхід Луческу

Поділитися
У "Шахтарі" спростували інформацію про можливий відхід Луческу © football.ua
У донецькій команді посилаються на контракт румунського фахівця, а також на наміри самого Містера, який більше заклопотаний робочими питаннями, ніж пошуком нових варіантів працевлаштування.

Генеральний директор "Шахтаря" Сергій Палкін спростував інформацію про можливий відхід головного тренера команди Мірчі Луческу після закінчення сезону.

За його словами, повідомлення закордонних ЗМІ про переговори румунського фахівця з турецьким "Галатасараєм" не відповідають дійсності.

"Не знаю, звідки береться подібна інформація, тому що вона неправильна. У нього контракт із "Шахтарем", він нікуди не збирається їхати. Ні з "Галатасараєм", ні з кимось іншим Луческу переговорів не вів. Це повна дезінформація. За контрактом у Мірчі попереду ще один сезон, в кінці року буде видно, що далі", - зазначив Палкін.

Нагадаємо, що Луческу продовжив свій контракт напередодні старту сезону, всупереч чуткам і фактам про те, що він може залишити Донецьк і переїхати до Європи. Однак привід для чергових заворушень з'явився після того, як донеччани провалили черговий євросезон, вилетівши з розіграшу Ліги Європи-2013/14 на стадії 1/8 фіналу, а також досить невпевнено провели весняну частину чемпіонату Прем'єр-ліги.

Палкін зазначає, що Луческу працює у тому ж руслі, що й раніше - незважаючи на результати його команди.

"Ми зустрічаємося з ним практично щодня, і жодних змін я не бачу. Йде нормальний робочий процес. Мірча піднімає ті питання, які дійсно необхідно вирішувати, думати, що ж буде далі. Потрібно розуміти, який чемпіонат ми отримаємо в майбутньому, скільки команд буде на ньому грати тощо. Ніякої паніки у Мірчі немає", - сказав гендир "гірників".

Нагадаємо, що судячи з усього, найближчими днями "Шахтар" завоює ще один титул із румунським фахівцем - від п'ятого поспіль чемпіонства Прем'єр-ліги команду Мірчі Луческу відділяє одна перемога у двох матчах з луганською "Зорею" і луцькою "Волинню". !zn

Читайте також:

Луческу знову оштрафували за відмову потиснути руку тренеру "Карпат"

Хуанде Рамос став четвертим тренером, двічі обіграв команду Луческу

Наставник "Дніпра" повинен визначитися зі своїм майбутнім до кінця тижня

"Шахтар" покарав ультрас за глузування над Путіним

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі