У "Шахтарі" пообіцяли підійти до старту Ліги Чемпіонів у бойовому настрої

Поділитися
У "Шахтарі" пообіцяли підійти до старту Ліги Чемпіонів у бойовому настрої "Шахтар" по-бойовому налаштовується на старт у Лізі Чемпіонів
17 вересня донецький "Шахтар" зіграє перший матч групового турніру Ліги Чемпіонів. Як і в минулому сезоні, "гірники" вирушать на виїзд до Країни Басків.

У "Шахтарі" пообіцяли підійти до старту Ліги Чемпіонів 2014/15 в бойовому настрої. 17 вересня "гірники" в Іспанії проведе перший матч групового турніру проти "Атлетика" з Більбао.

Нападник донецької команди Олександр Гладкий вважає, що йому і його партнерам слід викластися на сто відсотків у поєдинку проти досить міцного суперника.

"Настрій бойовий. Налаштовуємося на важку гру. Впевнений, ми підійдемо у всеозброєнні до гри з "Атлетіко". Розуміємо, що для позитивного результату потрібно буде викластися на всі 100 відсотків. Ми добре провели літню підготовку, тому готові грати в такому режимі. До того ж у нас дуже довга лава запасних", - цитує Гладкого офіційний сайт "Шахтаря".

Кращий нападник донеччан у нинішньому сезоні, на рахунку якого 6 голів у 7 матчах, зазначив, що команда з Країни Басків відрізняється гарною командною взаємодією, а також потужною лінією півзахисту і атаки. Також Гладкий припустив, що на домашньому стадіоні "Атлетик" отримає чудову підтримку. Втім, це перевага, на думку футболіста, не повинно вплинути на настрій його команди.

"Атмосфера на стадіоні у Більбао для нас проблем не складе. "Шахтар" уже звик грати при такій публіці", - підсумував нападник.

Нагадаємо, 6-му турі чемпіонату Прем'єр-ліги "Шахтар" здобув вже шосту поспіль перемогу в чемпіонаті.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі