У СБУ назвали пранком "затримання" Мілевського у київському ресторані

Поділитися
У СБУ назвали пранком Мілевський влаштував шоу © UA-Футбол
Ексфутболіст займається своїм каналом на ютубі.

Спікер Служби безпеки України Артем Дехтяренко прокоментував інцидент із "затриманням" ексгравця київського "Динамо" та збірної України Артема Мілевського.

"Вони знімають пранк, наскільки я зрозумів. У всякому разі, співробітників СБУ там не залучено", - цитує Дехтяренка "Суспільне".

Спікер зазначив, що у "силовиків" на відео форма та наклейки СБУ не відповідають тим зразкам, які використовуються співробітниками.

Нагадаємо, що в Мережі почало розповсюджуватись відео, на якому видно, як люди в обмундируванні із позначками "СБУ" в одному з київських ресторанів провели затримання Мілевського та його агента Олександра Панкова.

Останнім клубом Мілевського був "Минай", який він залишив у травні та завершив кар'єру футболіста. 36-річний форвард у минулому також захищав кольори київського "Динамо", "Газіантепспора", "Хайдука", "Спліта", "Конкордії", "Тосно", "Динамо-Брест" та "Кішварди".

Мілевський чотири рази ставав чемпіоном України, чотири рази вигравав Кубок України, тричі – Суперкубок, був чемпіоном Білорусі, вигравав Кубок Білорусі та тричі – Суперкубок.

За збірну України Мілевський провів 50 матчів, забив 8 голів та віддав 4 асисти. Наразі Мілевський веде своєю ютуб-канал під назвою "Міля".

Раніше "Минай" оголосив про перехід скандального форварда Селезньова.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі