У Росії з 1 квітня буде заборонено організовувати міжнародні спортивні змагання

Поділитися
У Росії з 1 квітня буде заборонено організовувати міжнародні спортивні змагання Росія не зможе проводити міжнародні змагання у всіх видах спорту © sportbox.ru
Росія отримала чергове покарання за допінг.

Всесвітнє антидопінгове агентство (WADA) винесло рішення позбавити Росію права на проведення міжнародних спортивних змагань з 1 квітня 2018 року.

Варто відзначити, що це стосується тільки нових заявок на турніри, а всі старти, які були затверджені раніше, скасовані не будуть.

Відповідно до умов постанови, Росія зможе повернути собі право проводити міжнародні турніри, коли буде відновлено в правах місцеве антидопінгове агентство. Таким чином, в Росії не зможуть відбутися Універсіада і гонка Формули-1, а також інші змагання у всіх видах спорту.

На минулій зимовій Олімпіаді-2018 збірна Росії виступала під олімпійським прапором в нейтральному статусі, а право виступити на Іграх отримали лише 169 спортсменів.

Раніше повідомлялося про те, що російські керлінгісти позбавлені "бронзи" зимової Олімпіади в Пхенчхані за допінг.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі