У Росії поскаржилися на труднощі з екіпіруванням спортсменів після відходу Nike

Поділитися
У Росії поскаржилися на труднощі з екіпіруванням спортсменів після відходу Nike Ласіцкене є олімпійською чемпіонкою зі стрибків у висоту © РИА Новости
Нова форма спортсменам із РФ вже не постачається.

Олімпійська чемпіонка зі стрибків у висоту Марія Ласіцкене розповіла про труднощі, що виникли у неї після виходу компанії Nike з російського ринку.

"Мені дуже важливо, щоб у мене шиповки були певною моделлю. Нещодавно я подивилася на свої нинішні шиповки і зрозуміла, що це моя остання пара з останньої колекції. Але в мене в запасах є шиповки цієї ж моделі, випущені в минулих сезонах. Так що це не проблема, і я зможу стрибати і в них абсолютно точно.

Але я сподіваюся, що Nike все-таки згадає, що в Росії залишилися спортсмени і нам потрібне сучасне екіпірування. Думатимемо з менеджером, як отримати його. Ну і я вже третій рік стрибаю на змаганнях в одній формі чемпіонки світу 2019 року. Я вчора на неї подивилася, в одному місці все вже в дірках від шпильок. І дірки стають дедалі більше. А зараз вийшла вже нова форма, яку я, олімпійська чемпіонка, навіть жодного разу не бачила", - наводить слова Ласіцкене ТАСС.

Нагадаємо, 24 лютого президент РФ Путін зробив термінову заяву про проведення спеціальної військової операції на території України, розпочавши широкомасштабне вторгнення до українських міст.

Після цього російський спорт почав поринати в повну ізоляцію. Практично не залишилося федерацій, які виключили росіян зі своїх змагань.

На початку березня Nike призупинив роботу всіх своїх магазинів у Росії через напад на Україну. Наприкінці червня компанія вирішила повністю піти з російського ринку.

Раніше повідомлялося про те, що зірку фінського волейболу виключили зі збірної через виступи за російський клуб.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі