В Росії хочуть виступити єдиною збірною на Олімпіаді-2028 у США

Поділитися
В Росії хочуть виступити єдиною збірною на Олімпіаді-2028 у США © МОК
Впевненості окупантів можна лише позаздрити.

Президент Олімпійського комітету Росії (ОКР) Станіслав Поздняков заявив, що Росія виступить єдиною збірною на Олімпіаді-2028 у Лос-Анджелесі (США).

"У поточних умовах наша олімпійська команда не зможе виступити на Іграх у Парижі, але я абсолютно впевнений, що у 2028-му році в Лос-Анджелесі російські спортсмени боротимуться за медалі у складі єдиної збірної, яка представляє нашу країну.

З великою ймовірністю першими комплексними міжнародними змаганнями, в яких візьмуть участь російські спортсмени, стануть Юнацькі олімпійські ігри-2026 в Сенегалі. До них ми також готуємось. На території Африки немає нездорових амбіцій, на відміну від так званого західного блоку", - наводить слова Позднякова офіційний сайт ОКР.

Нагадаємо, 8 грудня минулого року МОК допустив російських та білоруських спортсменів на Олімпіаду-2024 у нейтральному статусі.

Повідомлялося про те, що не буде допущено до турніру спортсмени та члени їхніх команд, які активно підтримують вторгнення РФ до України.

Також до Олімпіади не допустять атлетів, які мають контракти з органами національної безпеки та військовими структурами.

Раніше повідомлялося про те, що Росія запросила спортивні федерації з України на альтернативу Олімпіаді.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі