У Росії через допінг відібрали чемпіонат світу з боротьби

Поділитися
У Росії через допінг відібрали чемпіонат світу з боротьби Турнір був перенесений до Сербії © Sportbox
Росія знову піддалася санкціям через допінговий скандал.

Чемпіонат світу зі спортивної боротьби-2022 перенесено з російського Красноярська в сербський Белград, повідомляє прес-служба Об'єднаного світу боротьби (UWW).

"Бюро UWW схвалив кандидатуру Белграда в якості країни-організатора чемпіонату світу серед дорослих. Ми поважаємо рішення CAS, позицію Всесвітнього антидопінгового агенстства (WADA) і відповідним чином скорегували розклад", - сказав президент UWW Ненад Лаловіч.

Нагадаємо, в грудні минулого року Спортивний арбітражний суд (CAS) підтримав рішення Всесвітнього антидопінгового агентства (WADA) відсторонити Росію на два роки за маніпуляції в базі даних Московської антидопінгової лабораторії

Росія протягом 18 місяців маніпулювала інформацією і видаляла допінг-проби, щоб приховати систематичне вживання допінгу спортсменами в минулому.

Раніше повідомлялося про те, що 33 російських біатлоніста знялися з перегонів в Іжевську після прибуття допінг-офіцерів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі