У ПСЖ заявили про бажання Мбаппе перейти в "Реал"

Поділитися
У ПСЖ заявили про бажання Мбаппе перейти в Мбаппе є зіркою світового футболу © PSG
Цього літа може статися ще один гучний трансфер у світовому футболі.

Спортивний директор ПСЖ Леонардо Араужо повідомив про те, що Кіліан Мбаппе має намір покинути паризький клуб, а керівництво не стане перешкоджати його переходу в "Реал Мадрид", якщо надійде гідна пропозиція про трансфер.

"Кіліан Мбаппе хоче перейти в "Реал Мадрид", і ми не будемо його утримувати. Ми сказали "ні "першій пропозиції Мадрида, але якщо наші умови будуть виконані, то подивимося", - наводить слова Араужо Фабріціо Романо.

За інформацією ЗМІ, "вершкові" зробили першу офіційну пропозицію про трансфер француза за 160 млн євро, але вона була відхилена.

Також повідомлялося, що Мбаппе відхилив усі пропозиції ПСЖ про нову угоду, тому французький гранд розгляне можливість продажу 22-річного нападника нападника, якщо отримає пропозицію близько 200 млн євро.

Чинний контракт француза розрахований до 30 червня 2022 року. Кіліан виступає за ПСЖ з 2017 року, а до цього захищав кольори "Монако".

Раніше стало відомо про те, що Мессі став футболістом ПСЖ.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі