У протистоянні "Динамо" і "Лаціо" позаду тільки перший тайм - Хацкевич

Поділитися
У протистоянні "Динамо" і "Лаціо" позаду тільки перший тайм - Хацкевич Хацкевич похвалив "Динамо" за контроль м'яча і виходи в атаку © footboom.com
Головний тренер киян задоволений діями своїх підопічних.

Наставник київського "Динамо" Олександр Хацкевич прокоментував результат матчу 1/8 фіналу Ліги Європи проти "Лаціо" на виїзді (2:2).

"Ми відіграли поки тільки перший тайм. І результат нас задовольнив. Часом добре контролювали м'яч і непогано виходили в атаку.

Чому не грав Хачеріді? Це моє рішення. У нас є медичний контроль, враховується психологічний стан футболіста. Я прийняв таке рішення.

До Шепелєва останнім часом були питання по його грі. Мораєс після гри в чемпіонаті застудився, так що в атаці вибір у нас був невеликий. Але я думаю, що Бєсєдін зіграв на досить високому рівні, зробив те, що від нього вимагалося", - заявив Хацкевич після матчу.

"Поведінка Гармаша (емоції і видалення після матчу - прим.)? No comments. Ми розберемося всередині колективу, хоча з ним це важко робити. Він повинен сам розібратися в собі і зрозуміти, що він грає в команді.

Я не знаю, як складеться гра в Києві. Ми вже дісталися 1/8 фіналу і чим далі проходимо, тим більш гідні суперники. Нам важлива підтримка наших глядачів на домашньому стадіоні. Вже в цьому у нас буде перевага".

"Перед кожною грою я кажу хлопцям, що до стартового свистка шанси 50 на 50. І сьогоднішній результат підтвердив, що все одно все буде вирішуватися в Києві. Хтось вважає фаворитом "Лаціо", хтось - "Динамо". У кожного своя думка".

"Лаціо" – "Динамо": ключові моменти матчу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі