У новому сезоні Валя Семеренко планує поборотися за перемогу в Кубку світу

Поділитися
У новому сезоні Валя Семеренко планує поборотися за перемогу в Кубку світу Українки готуються до нового сезону © vk.com
Українська біатлоністка спробує скористатися рішенням Дар'ї Домрачової взяти паузу в кар'єрі.

Українська біатлоністка Валя Семеренко в наступному сезоні має намір поборотися за Великий Кришталевий глобус. Новий сезон пройде без діючої переможниці Кубка світу Дар'ї Домрачової, яка прийняла рішення взяти паузу у кар'єрі.

"Звичайно, ця новина надала Валі Семеренко мотивації і стимулу, - сказав у коментарі "Сегодня" президент ФБУ Володимир Бринзак. - У житті тільки раз випадає можливість поборотися за Великий глобус. Валя буде боротися за нього з фінкою Кайсою Макарайнен і з чешкою Веронікою Вітковою".

Нагадаємо, в минулому сезоні Валя Семеренко стала в загальному заліку Кубка світу третьою, розташувавшись за Домрачевою і Макарайнен. До початку нового сезону залишається ще більше трьох місяців, але українки вже до нього готуються. Команда вже пройшла три збори: у Білорусі, Румунії та Німеччині. До 7 серпня проходить четвертий збір у Білорусі, ведеться підготовка до літнього ЧС (26-30 серпня в Румунії).

Під час підготовки не обходиться без проблем. "Олена Підгрушна травмувалася, у неї надрив зв'язок. Вже два тижні вона тільки плаває і стріляє. Віта Семеренко два місяці готується вдома за індивідуальною програмою. Які в неї проблеми зі здоров'ям? Вона не хоче про це говорити, - підкреслив Бринзак. - У цьому році в нашу команду ніхто новий не прийшов, але ми взяли в основну збірну 18-річну Ганну Кривоніс. Вона чемпіонка світу серед дівчат, у неї великий потенціал. На Кубок світу її ще рано відправляти, у нас людей вистачає, а на Кубку IBU спробувати можна".

Додамо, що перший етап Кубка світу 2015-2016 пройде у шведському Естерсунді і стартує 30 листопада.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі