У новому чемпіонаті Суперліги виступить десять команд

Поділитися
У новому чемпіонаті Суперліги виступить десять команд Хто буде грати в чемпіонаті - поки незрозуміло
На засіданні клубів вирішили вивести зі складу Суперліги чотирьох учасників, а також провести чемпіонат за участі десяти команд.

На засіданні клубів АБКУ "Суперліга" було прийнято рішення, що в чемпіонаті 2015-16 візьмуть участь 10 команд. Правда, про які конкретно команди йдеться, в заяві ФБУ, опублікованій на офіційному сайті федерації, не повідомляється.

У той же час, як зазначив в коментарі iSport.ua гендиректор Суперліги Володимир Поплавський, зі складу організації були виведені чотири клуби: БК "Донецьк", "Азовмаш" та СК "Кривбас", які не брали участь і в минулому сезоні, а також "Черкаські мавпи", чиє прохання добровільно покинути АБКУ "Суперліга" було задовільнено.

Нагадаємо, раніше також стало відомо, що запорізький "Ферро-ЗНТУ" припинив існування. А головний тренер збірної України Євген Мурзін, який в останні роки працював у "Говерлі", в одному з інтерв'ю говорив про те, що майбутнє івано-франківського клубу знаходиться під питанням. Попередні заявки на участь у сезоні відправляли вісім команд.

У минулому чемпіонаті брало участь 11 колективів. Чемпіоном країни, нагадаємо, став южненський "Хімік", який не програв жодного матчу сезону.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі