У Німеччині закликали не допустити Росію та Білорусь до відбору на футбольний Євро-2024

Поділитися
У Німеччині закликали не допустити Росію та Білорусь до відбору на футбольний Євро-2024 Євро-2024 пройде у Німеччині © uefa.com
Жеребкування кваліфікації турніру відбудеться вже 9 жовтня.

Міністр внутрішніх справ Німеччини Ненсі Фезер закликала не допустити збірні Росії та Білорусі до участі у відбірному турнірі на чемпіонат Європи-2024 з футболу.

Євро-2024 прийматиме Німеччина, а Фезер звернулася з вимогою не знімати санкції до президента УЄФА Александера Чеферіна:

"Не тільки Росія, яка веде агресивну війну, що порушує міжнародне право, а й Білорусь, як ключовий прихильник російського керівництва, мають бути відсторонені від усіх міжнародних матчів та турнірів.

Це має супроводжуватися усуненням російських та білоруських чиновників від усіх міжнародних спортивних організацій. Футбол має виправдати свою роль та продемонструвати єдину позицію проти цієї форми порушення прав людини.

Усі відповідальні мають бути позбавлені будь-якої можливості брати участь у спорті, впливати або представляти себе якимось іншим чином", – цитує лист Фезер DER SPIEGEL.

Жеребкування відбіркового турніру Євро-2024 відбудеться 9 жовтня у Франкфурті-на-Майні. В УЄФА поки що публічно не оголосили свою позицію щодо збірної Росії.

Раніше повідомлялося про те, що фанати Боснії та Герцеговини закликали бойкотувати товариський матч своєї збірної з Росією.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі