У матчі з "Ференцварошем" найважливішим був результат - Луческу

Поділитися
У матчі з Луческу зазначив, що "Барса" і "Ювентус" - команди іншого рівня © Динамо Киев от Шурика
Головний тренер "Динамо" задоволений виходом команди до Ліги Європи.

Головний тренер київського "Динамо" Мірча Луческу прокоментував перемогу над "Ференцварошем" (1:0) в заключному турі групового етапу Ліги чемпіонів.

"У цій дуже складній групі ми розуміли, яка гра буде найважливішою для нас. Сьогодні була дуже складна гра в складних умовах - при дуже низькій температурі на газоні не кращої якості, де неможливо було грати швидко, в один дотик. Сьогодні для мене найважливішим був результат, все решта мало відійти на другий план.

У першому таймі ми добре і організовано оборонялися, за винятком кількох помилок. Але при відборі м'яча ми дуже легко його віддавали супернику.

У перерві я сказав своїм гравцям, що ми повинні більш активно діяти в атаці, якщо хочемо виграти. Ми змусили суперників більше помилятися, забили гол. Ми дуже задоволені тим, як все склалося, що ми здобули перемогу і вийшли в євровесну ", - цитує Луческу офіційний сайт "Динамо".

"Нелегко було грати проти "Ференцвароша". Це хороша команда, яка має досвідчених гравців у своєму складі, хорошого тренера, демонструє хороші результати. І ми, і "Ференцварош" з самого початку розуміли, що в очних зустрічах нам належить вирішити, хто вийде в єврокубкову весну, оскільки "Барселона" і "Ювентус" - команди іншого рівня ".

Нагадаємо, "Динамо" посіло третє місце в групі і вийшло в 1/16 фіналу Ліги Європи.

"Динамо" - "Ференцварош" 1:0: ключові моменти матчу, відео голу Попова.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі