У "Манчестер Юнайтед" визначились із майбутнім Роналду

Поділитися
У Роналду хоче грати у Лізі чемпіонів © goal.com
Клуб не розглядатиме пропозиції щодо португальця.

Головний тренер "Манчестер Юнайтед" Ерік тен Хаг прокоментував ситуацію довкола зірки клубу Кріштіану Роналду, який не прибув на передсезонний збір.

"Ми плануємо сезон із Кріштіану Роналду. З нетерпінням чекаю початку співпраці з ним. Читав новини, але можу сказати, що Кріштіану не продається. Він у наших планах, ми хочемо досягти успіху разом.

Я говорив із ним до появи цього питання. Ми знайшли порозуміння, але це залишиться між нами. Після останніх новин ми не розмовляли. Він відсутній із особистих причин", - цитує тен Хага Manchester Evening News.

Нагадаємо, португальський нападник не приєднався до команди для підготовки до нового сезону. Раніше в ЗМІ повідомлялося, що 37-річний футболіст хоче грати в Лізі чемпіонів, тому його агент веде переговори з іншими клубами.

Минулого сезону Кріштіану Роналду забив 24 голи і віддав три результативні передачі у 39 матчах за манкуніанців у всіх турнірах. МЮ посів шосте місце в АПЛ і не потрапив до Ліги чемпіонів.

Раніше "Ювентус" оголосив про підписання екс-зірки "Манчестер Юнайтед".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі