У Луцьку не давали судді Кутакову залишити стадіон, вимагаючи довічної дискваліфікації

Доповнено
Поділитися
У Луцьку не давали судді Кутакову залишити стадіон, вимагаючи довічної дискваліфікації Дмитро Кутаков опинився в епіцентрі суддівського скандалу в Луцьку © fcvolyn.net
Матч "Волинь" - "Чорноморець" був перерваний на 87-й хвилині після чергового спірного рішення київського арбітра Дмитра Кутакова. Фанати вибігли на поле з метою відплати.

Луцька "Волинь" звернулася до керівних футбольних органів України з вимогою застосувати сакции до Дмитру Кутакову - арбітру матчу з харківським "Металістом", який був перерваний на 87-й хвилині за рахунку 2:1 на користь гостей.

Крім довічної дискваліфікації судді лучани виступили з вимогою переграти поєдинок 10-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги через грубих, на їх погляд, суддівських помилок, які вплинули на результат зустрічі.

"Помилки арбітрів трапляються часто, але ФК "Волинь" наполягає, що арбітраж у матчі нашої команди з "Металістом" був саме упередженим і таким, що суттєво вплинув на результат матчу. Тому ми вимагаємо покарати головного арбітра матчу, а саме: довічно дискваліфікувати арбітра Кутакова Д. В іншому випадку футбольний клуб "Волинь" готовий знятися зі змагань під егідою Прем'єр-ліги", - йдеться у зверненні клубу.

Нагадаємо, що після того, як Кутаков в черговий раз прийняв досить суперечливе рішення, не призначивши штрафний поблизу володінь харків'ян, фанати "Волині" вибігли на поле, кинувшись за арбітром. Коли ж пристрасті вляглися, Кутаков після декількох хвилин роздумів прийняв рішення зупинити поєдинок.

Раніше "Металіст" вийшов вперед завдяки голу з 11-метрового за фол у штрафному майданчику "Волині" харків'янина Івана Болбата. У момент порушення на полі було 10 футболістів команди господарів - Флорентину Матею знадобилася допомога після єдиноборства з суперником, яке цілком тягнула на фол. Однак Кутаков не зафіксував його.

За інформацією програми ПроФутбол, Кутаков покинув стадіон через кілька годин після припинення матчу через кілька десятків хвилин до відправлення поїзда в Київ. Вболівальники не втручалися в ситуацію.

Додамо, що на офіційному сайті Прем'єр-ліги матч "Волинь" - "Металіст" значиться як незавершений.

Читайте також: Кварцяний хоче говорити правду, але його за це штрафують

5 грудня в рамках 10-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги донецький Шахтар впевнену перемогу над Говерлою. Підопічні Мірчі Луческу розгромили суперника 4:1, пішовши на зимову перерву на другому місці з пятиочковым відставанням від київського "Динамо".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі