У Лучкевича була пропозиція від "Динамо"

Поділитися
У Лучкевича була пропозиція від "Динамо" Лучкевич вирішив відмовити "Динамо" на користь бельгійського клубу © Sport Arena
Півзахисник міг залишитися в Україні.

Екс-футболіст "Дніпра" Валерій Лучкевич заявив, що у нього була пропозиція контракту від київського "Динамо", однак він вирішив перейти в бельгійський "Стандард".

"Були пропозиції від "Стандарда" і "Динамо". Будь-який футболіст хотів би грати в "Динамо", в тому числі і я. Але я вибрав Бельгію, щоб отримати досвід гри в Європі і зростати як футболіст.

Але поки граю мало. Спілкувався з тренером. Він не хоче мене відразу кидати в бій за першу команду, порадив перший час пограти в дублі, для адаптації і щоб швидше освоїтися", - сказав 21-річний півзахисник в ефірі програми "Профутбол".

Валерій Лучкевич є вихованцем запорізького "Металурга", а за "Дніпро" гравець виступав з 2013 року. У поточному сезоні на його рахунку 9 матчів, 2 голи і 1 результативна передача в українській Прем'єр-лізі, а в Бельгії гравець корисними діями за основний склад "Стандарда" поки не відзначився.

Варто відзначити, що в чемпіонаті Бельгії виступають ще чотири представника українського футболу: Андрій Тотовицький ("Кортрейк"), Руслан Малиновський ("Генк"), Сергій Болбат ("Локерен") та Роман Безус ("Сент-Трюйден").

Читайте також: Лучкевич офіційно підписав контракт з бельгійським "Стандардом"

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що "Генк" хоче викупити Руслана Малиновського у "Шахтаря".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі