У літнє міжсезоння Мілевський відмовив "Волині"

Поділитися
У літнє міжсезоння Мілевський відмовив "Волині" Мілевський і Панков відмовили "Волині" © fctosno.ru
Нападник у підсумку вибрав "Тосно" через дворічний контракт.

Артем Мілевський влітку отримав пропозицію про перехід у луцьку "Волинь", однак відмовився від такого варіанту продовження кар'єри. Про це розповів агент футболіста Олександр Панков.

"Були пропозиції з України. Мені стало дуже цікаво, коли нам зателефонували з Луцька, з "Волині". Сказали, що Віталій Кварцяний готовий взяти Артема, повернути його в збірну України, повернути його на високий рівень. Я сказав: "Спасибі велике. Ми поки не готові", - розповів Панков, також зазначивши, що у Мілевського були пропозиції з Австралії, Болгарії, Греції та Румунії.

"Тосно" український форвард, за словами агента, вибрав через дворічний контракт: "Зарплата не така велика, щоб прогодувати сім'ю (сміється). Але основним при переході був не фактор зарплати, а концепція розвитку подальшої кар'єри Мілевського. Так, багато хто каже, мовляв, що за "Тосно", перша ліга, для чого, чому, куди?! Але це команда, яка ставить максимальну задачу - вони хочуть вийти в Прем'єр-лігу і там закріпитися.

Ми дуже вдячні керівництву клубу, тому що для нас був пріоритетом дворічний контракт. Ну уявіть, що за три з половиною роки людина поміняла п'ять команд. Це ненормально. Артему вже не 22 роки, а 32 виповниться в січні. Йому потрібна стабільність".

Нагадаємо, Мілевський підписав контракт з "Тосно" 1 вересня. Форвард ще не дебютував у новій команді.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі