У кваліфікації Ліги Європи може відбутися українське дербі

Доповнено
Поділитися
У кваліфікації Ліги Європи може відбутися українське дербі "Дніпро-1" має пройти "Славію", щоб зіграти із "Зорею" © СК "Дніпро-1"
Українські клуби можуть зустрітись у єврокубках.

Луганська "Зоря" та "Дніпро-1" можуть зустрітися у плей-офф кваліфікації Ліги Європи за підсумками жеребкування цієї стадії турніру.

Луганці стартують на даному етапі і повинні пройти одного суперника, щоб вийти в групу ЛЄ. Суперником команди Ненада Лалатовича стане переможець протистояння празької "Славії" та "Дніпра-1".

Дніпряни проведуть перший поєдинок у Празі 19 серпня, а гру-відповідь – 17 серпня у Кошиці (Словаччина). Таким чином, українські команди зустрінуться у єврокубку, якщо дніпряни пройдуть "Славію". Матчі плей-офф відбудуться 24 та 31 серпня.

Варто зазначити, що "Динамо" має стартувати в кваліфікації Ліги конференцій матчами з грецьким "Арісом", тоді як донецький "Шахтар" виступить у групі Ліги чемпіонів.

При цьому "Дніпро-1" стартував у відборі Ліги чемпіонів, де програв грецькому "Панатінаїкосу" (1:3, 2:2).

UPD. Також стало відомо, що "Динамо" у плей-офф відбору Ліги конференцій зустрінеться з переможцем пари "Бешикташ" – "Нефтчі", якщо пройде "Аріс". "Дніпро-1" у плей-офф кваліфікації ЛК зіграє з переможцем пари "Лех" – "Спартак" Трнава, якщо не пройде "Славію" у відборі Ліги Європи.

Раніше повідомлялося про те, що "Ворскла" вилетіла з Ліги конференцій.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі