У кваліфікації Ліги Чемпіонів "Металіст" зіграє з грецьким ПАОКом

Доповнено
Поділитися
У кваліфікації Ліги Чемпіонів "Металіст" зіграє з грецьким ПАОКом © PeterQ, forum.autoua.net
Харків'яни дізналися команду, з якою вони почнуть свій шлях до групового раунду головного клубного турніру Європи.

Визначився суперник "Металіста" у третьому раунді Ліги Чемпіонів. У дебютному для себе розіграші головного європейського клубного турніру харківський "Металіст" зіграє з грецьким ПАОКом.

Матчі відбудуться 30-31 липня і 6-7 серпня. Вже відомо, що починати харків'яни будуть на виїзді - стадіоні "Тумба" у Салоніках.

Таким чином, з п'яти потенційних суперників "Металісту" дістався, мабуть, найскладніший і найсильніший опонент. Нагадаємо, що харків'яни могли зустрітися з данським "Норшелландом", австрійським "Ред Буллом", швейцарським "Грасхопперсом" і бельгійським "Варегемом".

ПАОК посів друге місце у турнірній таблиці Суперліги Греції, пропустивши вперед "Олімпіакос". У складі команди, яку тренує голландець Хуб Стевенс, на відміну від "Металіста", в основному виступають місцеві футболісти. Легіонерів у ПАОКу - небагато, в основному, іспанці, в тому числі і колишній київський динамівець і львів'янин Лукас, а також колишній захисник "Шахтаря" Звонімір Вукіч.

Примітно, що свого часу, а точніше в 1993-94 і 1997-98 роках, команду з Салонік тренував нинішній наставник київськго "Динамо" Олег Блохін.

Зазначимо, що ПАОК грає на стадіоні, який вміщує 28700 глядачів.

Головний тренер "Металіста" Мирон Маркевич зазначив у коментарі для клубної прес-служби, що йому було все одно з ким грати.

"Усі команди пристойного рівня. У тому числі і ПАОК. Треба готуватися. Знаю, що ця команда закінчила чемпіонат на другому місці. У неї відмінні показники забитих-пропущених м'ячів. В її складі грають знайомі за грою за українські клуби Вукіч і Лукас. Також біля керма команди стоїть відомий голландський тренер Хуб Стевенс. Звичайно, більш докладно нашого суперника ми вивчимо ближче до першого матчу", - сказав фахівець. !zn

Читайте також:

"Металіст" знову відправив свого нападника в Туреччину

Олег Шелаєв завершує кар'єру

"Металіст" насилу обіграв донецький "Металург" у стартовому поєдинку чемпіонату

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі