У Криму УЄФА дозволила проводити футбольний чемпіонат - ЗМІ

Поділитися
У Криму УЄФА дозволила проводити футбольний чемпіонат - ЗМІ На даний момент, в УЄФА залишається відкритим питання з приводу чемпіонату в окупованому Криму © uefa.com
УЄФА може визнати футбольний чемпіонат на анексованої частині території України.

Союз європейських футбольних асоціацій (УЄФА) дав добро на проведення футбольного чемпіонату в окупованому Криму, передає видання "Новий Крим".

"Переговори з УЄФА проведені. Нам дали добро на проведення чемпіонату Криму. Цей чемпіонат визнається УЄФА. Почати першість плануємо в серпні 2015 року. У ньому братимуть участь 8 професійних команд", - сказав представник Федерації футболу анексованого Криму Георгій Ілляков.

Нібито абсолютно точно, що в новий чемпіонат потраплять футбольні клуби "Таврія" і "Севастополь", а про інших учасників можливого турніру не йдеться.

Ілляков також говорить, що на початку червня має відбутися черговий візит представників УЄФА у Крим.

"На початку липня до Криму прибуде комісія УЄФА, яка проведе інспекцію об'єктів інфраструктури кримських команд. Оцінить можливості і готовність стадіонів та іншої інфраструктури, яка повинна бути у команд згідно регламенту. Після проведення цієї перевірки, ми приступимо до вирішення питання щодо фінансування клубів чемпіонату Криму", - заявив представник Федерації футболу анексованого Криму.

Однак Георгій Ілляков зазначив, що ймовірність участі кримських клубів у єврокубках найближчим часом є дуже низькою.

Раніше в УЄФА заявляли про підтримку України у кримському питанні. Однак УЄФА фактично залишила невирішеним питання про проведення футбольного чемпіонату в окупованому Криму.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі