У Кіровограді ультрас "Карпат" завдали шкоди стадіону і постраждали від кийків правоохоронців

Поділитися
У Кіровограді ультрас "Карпат" завдали шкоди стадіону і постраждали від кийків правоохоронців Міліція застосовувала сльозогінний газ © gre4ka.info
Фани львівської команди ламали сидіння і палили файєри, а міліція використовувала кийки і сльозогінний газ.

Після закінчення матчу 1/16 фіналу Кубка України "Зірка" - "Карпати", який завершився перемогою господарів у серії пенальті, стався конфлікт між ультрас львівського клубу, кіровоградськими вболівальниками та працівниками правоохоронних органів, повідомляє інформаційний портал gre4ka.info.

За словами представників фансектора львів'ян, почалося все зі словесної перепалки між уболівальниками: у бік львів'ян кіровоградські фани адресували образливі слова і жести, після чого два фана "Карпат" вирішили розібратися з недружніми глядачами. Заспокоювати гостей взялися правоохоронці. Двох львів'ян збили з ніг, після чого вдарили. Потім співробітники правоохоронних органів спробували затримати фанатів. У відповідь на це з трибуни "Карпат" полетіли пластикові сидіння, петарди і фаєри. З бігової доріжки стюарди почали обливати вболівальників водою, а міліція використала кийки та сльозогінний газ.

"На стадіоні справді стався конфлікт між уболівальниками місцевого футбольного клубу і команди гостей. До правоохоронців звернулися стюарди стадіону з проханням про допомогу. Коли представники міліції прибули на місце, в їхній бік полетіли петарди і пластикові сидіння. По відношенню до деяких учасників конфлікту були застосовані спецзасоби - гумові кийки. Зараз конфлікт вичерпаний, за даним фактом проводиться перевірка", - прокоментувала ситуацію Віталіна Бевзенко, керівник ЦГЗ УМВС в Кіровоградській області.

Наголошується, що в секторі, де знаходилися львівські вболівальники, виламано близько трьох десятків сидінь, зламані три секції металевої огорожі, пропалено гумове покриття доріжок стадіону. Крім того, четверо стюардів отримали опіки різного ступеня тяжкості. Міліція в результаті нікого з учасників інциденту не затримала.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі