У Катарі відпустили затриманого вболівальника, який вибіг на поле із закликом врятувати Україну

Поділитися
У Катарі відпустили затриманого вболівальника, який вибіг на поле із закликом врятувати Україну Маріо Феррі – відомий італійський активіст © ESPN FC
Вболівальник вже перебуває на волі.

Влада Катару відпустила італійського вболівальника, який вибіг на поле під час матчу ЧС-2022 Португалія - Уругвай.

Нагадаємо, на футболці у порушника було нанесено заклик "Save Ukraine" ("Врятуйте Україну"). На спині у нього було написано "Respect for Iranian Women" ("Повага до іранських жінок"), а в руках він тримав райдужний прапор. Вболівальника вивели за межі поля та затримали.

Катарські правоохоронці встановили, що він був із прапором миру, а не прапором ЛГБТ. (На прапорі світу 7, а не 6 кольорів).

За словами відомого футбольного інсайдера Фабріціо Романо, незважаючи на суворі закони в Катарі, активіста відпустили без наслідків.

Зазначимо, що порушником був італійський футболіст та громадський діяч Маріо Феррі. Він уже вибігав на поле під час ЧС-2014 у Бразилії, а також на фіналі Ліги чемпіонів-2010/11 "Барселона" - "Манчестер Юнайтед" (3:1) у Лондоні. Після початку повномасштабної війни Росії проти України він допомагав українським біженцям.

Раніше повідомлялося про те, що фанати влаштували заворушення у Брюсселі після перемоги Марокко над Бельгією на ЧС-2022.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі