У Каріуса виявили струс мозку після київського фіналу ЛЧ - ЗМІ

Поділитися
У Каріуса виявили струс мозку після київського фіналу ЛЧ - ЗМІ Каріус допустив дві результативні помилки © РИА Новости
Німецький голкіпер догравав матч з травмою.

Голкіпер англійського футбольного клубу "Ліверпуль" Лоріс Каріус догравав фінальний матч Ліги чемпіонів проти мадридського "Реала" зі струсом мозку, повідомляє Bild. "Ліверпуль" 26 травня в Києві поступився "Реалу" з рахунком 1:3. Помилки німецького воротаря призвели до першого і третього голів іспанського клубу, мадридці здобули третій трофей ЛЧ поспіль.

На початку другого тайму Каріус отримав удар ліктем в голову захисника "Реала" Серхіо Рамоса. Як стверджує Bild, саме в цей момент воротар "Ліверпуля" отримав струс мозку.

Через кілька хвилин після цього моменту Каріус пропустив перший гол від Каріма Бензема. Воротар, викидаючи м'яч, влучив у ногу суперника, і від француза м'яч закотився у ворота. Рахунок став 1:0 на користь "Реала".

Другу результативну помилку Каріус допустив на останніх хвилинах. Удару Гарета Бейла з-за штрафної не був небезпечним, але Каріус пропустив м'яч, який летів йому прямо в руки.

Як повідомляє ESPN, 31 травня Каріус пройшов медичне обстеження в США, куди був направлений лікарями "Ліверпуля".

"Після ретельного вивчення відеозапису гри та збору анамнезу - в тому числі після аналізу симптомів, які були у воротаря під час та після гри, а також після обстеження, проведення необхідних процедур ми прийшли до висновку, що містер Каріус отримав струс мозку під час матчу, що відбувся 26 травня. Обстеження показало, що у Каріуса досі спостерігаються залишкові симптоми, які припускають існування візуальної просторової дисфункції. Це могло вплинути на виступ Каріуса", - йдеться у висновку лікарні.

Лікарі також запевнили, що до теперішнього часу в стані Каріуса відбулися значні поліпшення. Німець зможе повністю відновитися після струсу мозку. За додатковою інформацією бостонська лікарня пропонує звертатися в прес-службу "Ліверпуля".

Раніше повідомлялося про те, що Зінедін Зідан пішов у відставку з поста головного тренера "Реала".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі