У гравців немає сил навіть святкувати перемогу над Словаччиною – Ребров

Поділитися
У гравців немає сил навіть святкувати перемогу над Словаччиною – Ребров Сергій Ребров © EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL
Тренер залишився задоволеним грою команди.

Головний тренер збірної України Сергій Ребров поділився враженнями від перемоги над Словаччиною (2:1) у другому турі групового етапу Євро-2024.

Фахівця цитує УАФ.

"Я дуже радий за гравців. Не можу сказати, що ми дуже погано зіграли проти Румунії. Ми поступилися в певних важливих компонентах, але я не можу сказати, що це була інша команда. Сьогодні ми показали інший дух і заслужили перемогу. Ми заробили три очки, тепер треба зосередитися на наступній грі, але це була дуже важлива перемога для нашої країни, для наших бійців, уболівальників. Упевнений, сьогодні вони пишаються футболістами.

Під час перерви я не кричав на футболістів. Звісно, ми припустилися певних помилок при пропущеному голі. Нам потрібно було відреагувати в другому таймі. На жаль, ми недостатньо високо пресингували. Ми розуміли, що в цьому криється наш шанс. Я сказав підопічним не хвилюватися за рахунок і йти вперед, показувати свій максимум. Я радий, що вони це зробили.

Це дуже емоційна гра. Я зайшов у роздягальню, бачив, що у хлопців немає сил навіть святкувати, адже вони віддали на полі все. Сьогодні, напевне, трішки відсвяткують, але завтра вже треба готуватися до Бельгії", – сказав Ребров.

У першому матчі на турнірі українці програли Румунії з рахунком 0:3. У заключному турі групи E збірна України зіграє з Бельгією 26 червня.

Раніше повідомлялося про те, що Шапаренка визнано найкращим гравцем матчу Словаччина - Україна за версією УЄФА.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі