У ФФУ знайшли заміну збірній Парагваю для спарингу з Україною

Поділитися
У ФФУ знайшли заміну збірній Парагваю для спарингу з Україною У 2013 році Україна обіграла Молдову в Одесі
Українська футбольна збірна не залишиться без ігрової практики після того, як парагвайці відмовилися летіти до Києва на товариський матч на початку вересня.

У Федерації футболу України в оперативному порядку знайшли нового спаринг-партнера для української збірної, яка на початку вересня почне підготовку до відбірного турніру Євро-2016.

Замість збірної Парагваю, яка відмовилася летіти в Україну на товариський матч 3 вересня, підопічні Михайла Фоменка зіграють із Молдовою. Гра відбудеться в ті ж терміни, що і скасована зустріч з південноамериканцями: у ФФУ повідомили, що придбані на матч з парагвайцями квитки будуть дійсними і на поєдинок з новим суперником.

Також повідомляють, що згідно з новою домовленістю, з Парагваєм українці можуть зіграти 18 листопада.

Додамо, що збірна Молдови була суперником України у кваліфікації чемпіонату світу-2014: незважаючи на різницю у класі, українці зазнали певних складнощів з молдаванами. У виїзному поєдинку "синьо-жовті" втратили два очки, що на фініші змагань не дозволило їм випередити Англію у боротьбі за перше місце.

На сьогоднішній день Молдова займає 99-те місце у рейтингу ФІФА. Додамо, що зустріч із південно-західними сусідами стане для команди Фоменка третім товариським матчем у 2014 році. Раніше в березні українці обіграли США 2:0, а в кінці травня завдали поразки Нігеру 2:1.

У рамках відбірного турніру Євро-2016 Україна проведе в 2014 році чотири матчі: 8 вересня проти Словаччини, 9 жовтня українські футболісти відправляться в Білорусь, через три дні у Львові приймуть Македонію, а заключна зустріч стартового відрізка відбудеться 15 листопада у Люксембурзі. З Іспанією "синьо-жовті" зіграють вже в 2015 році - 27 березня на виїзді і 12 жовтня вдома. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі