У другий день 11-го туру Прем'єр-ліги команди не забили жодного гола

Поділитися
У другий день 11-го туру Прем'єр-ліги команди не забили жодного гола "Іллічівець" вистояв у Полтаві, здобувши одне очко © kp.by
Полтавська "Ворскла" не зуміла обіграти аутсайдера, а запорізький "Металург" здобув одне очко і схоже відклав відставку свого тренера на більш пізній термін.

На другий день 11-го туру Прем'єр-ліги команди не забили жодного гола - у двох матчах була зафіксована нульова нічия. Полтавська "Ворскла" не зуміла здолати маріупольський "Іллічівець", а запорізький "Металург" здобув одне очко в зустрічі з "Чорноморцем".

Таким чином, "Ворскла" завдяки завойованому очку вийшла на 4-е місце, але випереджає "Олімпік" лише завдяки різниці забитих і пропущених м'ячів. Та й то у донецької команди - гра в запасі, так що перебування полтавців на перспективних позиціях може стати короткостроковим. "Іллічівець" зумів перервати серію без очок, яка тривала три матчі. Тепер в активі команди Миколи Павлова - 3 залікових пункти.

Додамо, що ще кілька днів тому "Ворскла" та "Іллічівець" видали справжній трилер в 1/8 фіналу Кубка України, коли полтавчани зуміли відігратися після 0:2 в першому таймі і виграли 3:2.

Читайте також: Тренер "Іллічівця" розповів про унікальний шанс для його футболістів

Що стосується матчу одеситів і запорожців, то в ньому, за деякою інформацією, вирішувалася доля Олега Тарана, роботою якого на посту наставника "Металурга" не задоволені керівники клубу. Але команда підтримала Тарана і вирвала нічию з досвідченим опонентом. "Чорноморець" вже 6 матчів не знає смаку перемог, і схоже, що можна сміливо говорити про те, що команда, вдало яка представляла Україну на міжнародній арені в минулому сезоні, у нинішньому чемпіонаті взяла паузу і буде боротися хіба що за місце у 8-ці найкращих. Правда попереду у "чорно-синіх" кубкове протистояння з "Дніпром".

Додамо, що 2 листопада в Прем'єр-лізі буде зіграно три матчі: о 17:00 на полі львівського стадіону "Україна" вийдуть "Карпати" і "Зоря", а 19:30 розпочнеться два поєдинки - "Металіст" - "Олімпік" і "Дніпро" - "Динамо".

Раніше повідомлялося, що донецький "Металург" в рамках 11-го туру вперше в історії завдав поразки землякам з "Шахтаря".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі