У "Дніпрі" досі не пропонували одинадцяти гравцям продовжити контракти

Поділитися
У "Дніпрі" досі не пропонували одинадцяти гравцям продовжити контракти Федецький не поїхав би грати в Росію © ФК Днепр
Влітку ряд провідних гравців дніпропетровського клубу може стати вільними агентами.

Керівництво "Дніпра" досі не запропонувало нікому з одинадцяти гравців, у яких влітку закінчуються контракти з клубом, продовжити угоди. Про це розповів захисник дніпропетровців Артем Федецький.

"У мене і ще десяти гравців контракти закінчуються 31 червня. Ніхто з нами не розмовляв про продовження. Можливо, це буде пізніше. Не знаю", - зазначив Федецький в інтерв'ю Depo.ua.

Захисник також сказав, що в команді спробують закрити очі на виключення "Дніпра" з єврокубків: "Ми абстрагувалися від усього цього. Залишилися всі, хто хоче грати. Є внутрішня джентльменська домовленість зайняти третє місце. А там уже що буде, те буде. Але, повірте, зараз ніхто ноги в боротьбі не прибере, інакше в роздягальні від своїх отримає. Ніхто не ниє: "Ой, що буде". Всі працюють, а прийде час і кожен буде приймати рішення для себе".

Крім того, Федецький підкреслив, що у чемпіонат Росії грати не поїхав би: "Ні, однозначно! Це неприпустимо, навіть не обговорюється. Але і судити футболістів, які туди поїхали, не буду".

Читайте також: Маркевич не хоче "дивитися, як розвалюється команда"

Нагадаємо, влітку, швидше за все, команду покине головний тренер Мирон Маркевич. Раніше він заявив, що якщо команда не буде виступати в єврокубках, то він допрацює до літа і піде.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі