У "Дніпрі" підтвердили призначення Маркевича

Поділитися
У "Дніпрі" підтвердили призначення Маркевича © moskva.com
Мирон Маркевич стане 20-м за рахунком фахівцем, який керував дніпропетровською командою, починаючи з того часу, як "Дніпро" грає в елітних лігах чемпіонату СРСР і України.

Новим головним тренером дніпропетровського "Дніпра" як і очікувалося став досвідчений український фахівець Мирон Маркевич, який перебував без роботи після того, як за власним бажанням покинув "Металіст".

Прес-служба "синьо-біло-блакитних" повідомила, що контракт з 63-річним фахівцем буде підписано в найближчі дні, термін його дії - три роки.

Допомагати Мирону Богдановичу будуть Олександр Іванов, В'ячеслав Хруслов, тренер воротарів Валерій Міст і фахівець з фізпідготовки Павло Сіренко.

Таким чином, Маркевич став 20-м за рахунком фахівцем, який працював з "Дніпром", починаючи з 1972 року, коли дніпропетровці увійшли у вищу лігу чемпіонату СРСР.

Нагадаємо, що чинний наставник дніпрян Хуанде Рамос відмовився продовжувати угоду з клубом, який закінчується 30 червня.

Серед потенційних наставників "Дніпра" називалися прізвища тренера "Чорноморця" Романа Григорчука і колишнього футболіста дніпропетровців і збірної України Дмитра Михайленка.

Повідомляється, що з призначенням тренера визначилися і плани "Дніпра" на міжсезоння. Команда збереться 17 червня і після медобстеження 20 червня вирушить на збір на Західну Україну. Другий етап підготовки пройде з 5 по 19 липня в Австрії.

Нагадаємо, що "Дніпро" стартує в кваліфікації Ліги Чемпіонів 2014/15 з третього раунду. Там суперниками української команди можуть стати такі команди як "Зеніт", французький "Лілль", данський "Копенгаген", бельгійський "Стандард" і кіпрський АПОЕЛ.

Жеребкування третього етапу кваліфікації відбудеться 18 липня, а поєдинки цього раунду - 29/30 липня і 5/6 серпня. !zn

Читайте також:

Рамос став четвертим тренером, двічі обіграв команду Луческу

Замість італійської Серії А український футболіст відправився в чемпіонат Нідерландів

Суркіс довірив управління "Динамо" 39-річному Реброву

Ультрас в Києві об'єднали два береги Дніпра

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі