В "Динамо" та "Шахтарі" назрівають конфлікти всередині команд - ЗМІ

Поділитися
В © ФК Динамо
Гранди українського футболу не зовсім вдало розпочали новий сезон.

У київському "Динамо" та в донецькому "Шахтарі" назрівають конфлікти всередині команд, повідомляють українські ЗМІ.

За інформацією журналіста Ігоря Циганика, деяким гравцям "Шахтаря" не подобається авторитарний стиль управління нового головного тренера Патріка ван Леувена:

"Ван Леувену непросто. Наскільки я знаю, там ще існує шлейф попереднього тренера. Він абсолютно авторитарний тренер, який не терпить слова "ні". Він починає передавлювати гравців. Безумовно, це футболістам не подобається. Це також звучить і у висловлюваннях деяких футболістів. Вони незадоволені, але ван Леувен має свою певну систему, і він намагається її впровадити. Або він зламає цих футболістів і змусить робити те, що йому потрібне, або конфлікт виллється у погану історію", - повідомив Циганик.

У свою чергу журналіст Володимир Звєров повідомив, що в стані київського "Динамо" існує неймовірна напруженість у відносинах між футболістами:

"У "Динамо" проблеми з комунікацією між футболістами на полі. Вони сваряться між собою, нервують у розмовах. Це те, що видно біля поля і що ти не побачиш за телевізійною картинкою. Є внутрішня нервозність, яка переходить у зовнішню. І це також дуже важливий фактор того, що результат не досягає.ться Ось ця психологія, нерви, помилки, яких дуже багато у всіх лініях гри "Динамо", накладаються і ця нервозність стає ще сильнішою і вона просто вибухає. Це те, що залишається за кадром. чого ви не побачите за турнірною таблицею та рахунком на табло", - сказав Звєров.

Нагадаємо, "Шахтар" у стартових чотирьох турах нового сезону двічі зіграв внічию, а "Динамо" у трьох своїх матчах програло "Чорноморцю", а в Лізі конференцій важко пройшло грецький "Аріс".

Раніше повідомлялося про те, що "Шахтар" розгромно програв "Тоттенгему" у благодійному матчі у Лондоні.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі