У "Динамо" мають намір поступово йти до успіху в Лізі Європи

Поділитися
У "Динамо" мають намір поступово йти до успіху в Лізі Європи Динамівці зосереджені на досягненні результату
19 і 26 лютого "Динамо" належить третій рік поспіль сыгратьв 1/16 фіналу Ліги Європи. Як і два сезони тому, протистояти киянам будуть французи.

Президент "Динамо" Ігор Суркіс вважає, що його футболістам слід зберігати позитивні думки перед напруженими протистояннями, а також повністю віддаватися тренувань. В такому разі, до "Динамо" прийде успіх.

У найближчі 10 днів динамівці проведуть два матчі в рамках 1/16 фіналу Ліги Європи. "Біло-сині" можуть перервати неприємну традицію програвати на цій стадії і вперше за три сезони пройти в 1/8 фіналу турніру.

"Потрібно зберегти той мікроклімат в команді і розуміти, що нас чекають два непрості ігри, переможець яких визначиться тільки після 180 хвилин і, можливо, додаткового часу", - цитує Суркіса офіційний сайт киян.

"Я вважаю, що найголовніше - це, насамперед, налаштуватися і йти від матчу до матчу. "Один за всіх, і всі за одного" - це девіз з моєї молодості, але він і зараз актуальний. Якщо є команда, є колектив однодумців, і ці хлопці, які дуже важко працюють, вірять у свого головного тренера, то, впевнений, результат не змусить себе довго чекати", - резюмував Суркіс.

Перший матч протистояння з "Генгамом" відбудеться 19 лютого на виїзді. Через тиждень - "Динамо" прийме суперника в Києві.

Нагадаємо, що в сезоні-2012/13 динамівці за сумою двох матчів поступилися "Бордо", а через рік - іспанської "Валенсії".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі