У Данії відмовилися пускати російських уболівальників на матчі Євро-2020

Поділитися
У Данії відмовилися пускати російських уболівальників на матчі Євро-2020 Росіян не пустять в Данію © Спорт-Экспресс
Росіяни повинні провести в Копенгагені один поєдинок.

Влада Данії відмовилися пускати російських уболівальників на матчі Євро-2020 в Копенгагені, повідомляється на сайті данського консульства в Росії.

Росія потрапила в список країн підвищеного епідеміологічного ризику, тому видача віз була обмежена. Потрапити в Данію росіяни зможуть тільки при наявності обгрунтовуючих причин.

Відзначимо, що раніше Рада Євросоюзу ввела рекомендації для національних урядів щодо правил перетину кордону ЄС, згідно з якими дозволено пускати в ЄС всіх, хто пройшов вакцинацію схваленими вакцинами. Повідомляється, що російські вакцини до цього списку не входять.

Таким чином, близько 2,5 тисячі росіян не зможуть потрапити на матч національної команди проти Данії на Євро-2020, який відбудеться 21 червня в Копенгагені.

Нагадаємо, 17 березня минулого року УЄФА ухвалив рішення про перенесення чемпіонату Європи з футболу на 2021 рік через пандемію коронавіруса. Нові дати проведення - з 11 червня по 11 липня нинішнього року.

Раніше був представлений офіційний гімн Євро-2020.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі