"Тут ми живемо у безпеці": український футболіст пояснив, чому перейшов до клубу Мессі у США

Поділитися
© Inter Miami CF
Гравець залишив Україну та перебрався до Америки.

Український захисник "Інтер Маямі" Сергій Кривцов вирішив переїхати до США після початку повномасштабного вторгнення Росії до України.

"Я чув звуки вибухів, це чули мої діти, і так не повинно бути. Як батько, я повинен був забезпечити безпеку своєї сім'ї. Я багато подорожував і мало бачив свою сім'ю, тому що вони жили в Польщі. Я не юнак, і мені було важко. Тому я вирішив змінити ситуацію і приїхати до Америки.

Зараз стало краще, бо місяць тому моя дружина їздила в Україну та зрозуміла, що тут ми живемо у безпеці, і нашим дітям не доводиться чути ці звуки вибухів, сирен та інші військові речі, і це те, що ми маємо робити як батьки, забезпечувати безпеку наших дітей", – наводить слова Кривцова Miami Herald.

Нагадаємо, 33-річний Сергій Кривцов виступає за "Інтер" із січня минулого року. Колишній футболіст збірної України перейшов у клуб після розірвання контракту із "Шахтарем", який представляв із 2010 року. За команду також грає легендарний аргентинець Ліонель Мессі.

Раніше повідомлялося про те, що Кривцов забив гол за команду Мессі у США.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі