Цей "Шахтар" ще не справжній - Де Дзербі

Поділитися
Цей Роберто Де Дзербі © ФК Шахтер
Фахівець відзначив, що "гірники" могли вирішувати долю поєдинку ще в першому таймі.

Головний тренер донецького "Шахтаря" Роберто Де Дзербі прокоментував другу перемогу над бельгійським "Генком" з рахунком 2:1 у кваліфікації Ліги чемпіонів.

"Вважаю, що це дуже складна перемога, тому що "Генк" - сильна команда, а ми не забили стільки голів, скільки вони заслужили. Така команда, як наша, повинна вже в першому таймі закривати результат.

Думаю, цей "Шахтар" ще не справжній, ще не та команда. Ми повинні наполегливо працювати, щоб стати нею. Та команда вважатиме, що ніколи не достатньо - якщо заслуговує забити 5-6 голів, вона їх заб'є. А якщо суперник не заслуговує забити - ми не повинні пропускати.

Це дуже молодий колектив, поміняли філософію гри. У нас мало часу, щоб навчити футболістів, але ми повинні показати прогрес якомога швидше", - цитує тренера Tribuna.com.

У плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів "Шахтар" зустрінеться з "Монако". Перший матч донеччани проведуть на виїзді. Поєдинки відбудуться 18 і 25 серпня.

"Шахтар" - "Генк" 2:1: ключові моменти матчу Ліги чемпіонів, відео голів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі