"Це мій двір": капітан "Динамо" відреагував на ракетний удар по Запоріжжю

Поділитися
Сидорчук народився та виріс у Запоріжжі © Сайт ФК "Динамо Київ"
Сергій Сидорчук зізнався, що не міг уявити те, що відбувається в його рідному місті.

Капітан київського "Динамо" Сергій Сидорчук, який народився та виріс у Запоріжжі, прокоментував ракетний удар Росії по центру міста.

"Це мій двір... Чи так я уявляв його в майбутньому, коли ходив тут малим щодня? Я мріяв, що в 2022 році тут будуть хмарочоси, супергерої та електрокари.

Хмарочосів нема, бо все руйнується ворогом. Але будуть, коли ми переможемо та відбудуємо все. Супергерої є. Це наші ЗСУ. І електрокари. Не дивлячись на затуманювання розуму у їх виробника. Хоча я б хотів, щоб і він побачив ці кадри сьогодні.

І в момент, коли ранок починається з жахливих новин та фото рідних місць, я бачу, як представники країни-вбивці повертаються до боксу. Спорт поза політикою? Серйозно?

Я б теж дуже хотів бути поза політикою. І колись думав, що був. Це дуже зручно. До першої сирени, до перших сліз твоєї дитини, бо їй страшно, до першої ракети над головою та першої ракети у твоєму дворі. Запоріжжя, серце болить", – написав Сидорчук у Instagram.

Нагадаємо, внаслідок ракетного удару по Запоріжжю руйнувань отримали житлові будинки та об'єкти інфраструктури в центрі міста. Одна жінка загинула, люди також зазнали поранень.

Раніше повідомлялося про те, що Росія завдала другого удару ракетами по Запоріжжю.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі