Тренерський місток "Барселони" довірили зірці 1990-х

Поділитися
Тренерський місток "Барселони" довірили зірці 1990-х © fcbarcelona.com
Новим наставником "Барселони" став Луїс Енріке, який спробує повернути у дії каталонців загублений вогник, притаманний команді зразка 90-х років.

Луїс Енріке, як і очікувалося, став новим наставником "Барселони". Про призначення колишнього нападника каталонців офіційно повідомили в клубній прес-службі.

17 травня стало відомо про відхід Енріке з посади головного тренера іспанської "Сельти", що завершила національну першість дев'ятою в турнірній таблиці Прімери.

У цей же день у відставку подав наставник "Барселони" Херардо Мартіно, який за рік не зумів завоювати з командою жодного трофея. У Лізі Чемпіонів команда поступилася у чвертьфіналі мадридському "Атлетіко", у фіналі Кубка - "Реалу". В чемпіонаті команда посіла друге місце, відставши від "Атлетіко" на три очки.

Луїс Енріке виступав за "Барселону" як гравець в 1996-2004 роках. На його рахунку 73 голи у 207 матчах у футболці "блау-гранас". Примітно, що до "Барси" баск за національністю Енріке виступав за "Реал".

Тренерську кар'єру Луїс Енріке з роботи в дублі "Барселони", з якою посів друге місце у другій лізі.

44-річний фахівець знайомий з внутрішньою кухнею синьо-гранатових, і від нього чекають збереження моделі гри, при якій каталонці роблять акцент на постійному володінні м'ячем і значну частину часу проводять на чужій половині поля. Однак при цьому керівництво сподівається на те, що призначення одного з найкращих нападників команди 90-х років надихне настрій каталонців. !zn

Читайте також:

Мессі і його партнери з "Барселони" не потрапили у збірну іспанської Прімери

ФІФА призупинила санкції щодо "Барселони"

Тренер "Барселони", що показав світу талант Мессі, завершив кар'єру

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі