Тренерів Тимановської позбавили акредитацій Олімпійських ігор у Токіо

Поділитися
Тренерів Тимановської позбавили акредитацій Олімпійських ігор у Токіо
Створили дисциплінарну комісію у справі Тимановської для з'ясування обставин інциденту і ролей, які виконували тренери Артур Шимак і Юрій Майсевич в інциденті.

Двох тренерів білоруської легкоатлетки Христини Тимановської позбавили акредитацій Олімпійських ігор, про що повідомив Міжнародний олімпійський комітет (МОК).

"В інтересах благополуччя спортсменів НОК Білорусі, які все ще знаходяться в Токіо, МОК скасував і зняв минулої ночі акредитації двох тренерів - пана А. Шимак і пана Ю. Майсевича", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляють, що була створена дисциплінарна комісія у справі Тимановської для з'ясування обставин інциденту і ролей, які виконували тренери Артур Шимак і Юрій Майсевич в інциденті.

Нагадаємо, білоруську легкоатлетку Христину Тимановську спробували насильно вивезти з Токіо до Мінська.

Тимановська повинна була виступити в бігу на дистанції 200 метрів, а пізніше стало відомо, що вона заявлена також на естафету 4 на 400 метрів.

Напередодні спортсмена висловилася в соцмережах з критикою чиновників, які не змогли зібрати команду атлетів для виступу у всіх видах.

НОК Білорусі виступив із заявою про припинення участі Тимановської на Олімпіаді "в зв'язку з емоційно-психологічним станом білоруської легкоатлетки".

Представники білоруської збірної спробували депортувати легкоатлетку до Мінська, але Тимановська відмовилася летіти і звернулася за допомогою до Міжнародного олімпійського комітету.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі