Тренер "Сокола": Команда у кризі

Поділитися
© Ілля Варламов
ХК "Сокіл" перебуває у кризі, сказав головний тренер киян Олександр Сеуканд після програшу "Бресту" в матчі Відкритого чемпіонату Білорусі.
ХК "Сокіл" перебуває у кризі, сказав головний тренер киян Олександр Сеуканд після програшу "Бресту" в матчі Відкритого чемпіонату Білорусі.Поступаючись протягом усього матчу, чемпіони України зуміли уникнути поразки в основний час, але більше одного очка з Бреста привезти не змогли. ХК "Брест" - "Сокіл" Київ - 2:1 Булліти (1:0, 0:0, 0:1, 0:0, 1:0). 24 грудня. Брест. Палац спорту. 600 глядачів (вміщує 2 000). Вже у першій зміні воротаря киян Костянтина Симчука засмутив колишній нападник "Анахайма" (НХЛ), мінського "Динамо" (КХЛ) і "Гомеля" 31-річний Максим Балмочних. Мінімальна перевага трималася до останньої хвилини, поки гості не пішли ва-банк і замінили воротаря шостим польовим гравцем. Розв'язка настала за 37 секунд до фінальної сирени, коли влучний кидок вдався кращому гравцеві "Сокола" сезону-2009/10 за версією самих хокеїстів - 37-му номеру Роману Сальникову - 1:1. Відзначився Роман і в серії буллітів, але почин партнера не підтримали його одноклубники: Денис Ісаєнко, Сергій Черненко та дебютант "Сокола" Артем Бондарєв, що переїхав до Києва з "Немана". Після закінчення матчу головний тренер киян Олександр Сеуканд не став приховувати обурення підсумковим результатом, визнавши, що "Сокіл" перебуває у кризі, а молодь не в змозі рівноцінно замінити Цируля, Шахрайчука, Олецького і Срюбка: "Очки нашій команді видобувають одні й ті самі - ветерани. Їх треба берегти і підтримувати, тому що я навіть боюся уявити, що буде з нашим хокеєм, якщо Литвиненко, Олецький та інші повісять ковзани на цвях? Це страшні очікування..."

За матеріалами офіційного сайту ХК "Сокіл"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі