Тренер жіночої збірної України з біатлону розповів про умови життя в Олімпійському селі Пекіна

Поділитися
Тренер жіночої збірної України з біатлону розповів про умови життя в Олімпійському селі Пекіна Велепець зазначив, що спортсмени практично постійно носять маски © XSport.ua
Урош Велепець зазначив, що команда готувалася до найгіршого.

Головний тренер жіночої збірної України з біатлону Урош Велепець розповів про умови життя в Олімпійському селі на зимових Іграх у Пекіні.

"В принципі ми готувалися до того, що будуть жахливі умови, як у в'язниці. Все-таки Олімпіада має свої особливості, тим більше, коли вона проходить у Китаї.

Ми були готові до того, що доведеться постійно перебувати в кімнатах і виходити лише на тренування. Але мушу сказати, що все виявилося трохи кращим.

Кімнати в олімпійському селі у нас чималі, що для Китаю рідкість, живемо по двоє. Поруч їдальня за 300 метрів. Щоправда, з кімнати без маски виходити не можна, і взагалі знімати її можна лише під час їжі і коли спортсмен уже став на лижі", - цитує тренера XSPORT.ua.

Також Велепець розповів про процедуру тестування на коронавірус:

"Тести на коронавірус здаємо щодня вранці, перед тим як іти на сніданок. Є десять кабінок, у яких через віконце у тебе беруть скребок. Якщо у когось тест позитивний - через якийсь час результат приходить шефу місії".

Нагадаємо, зимові Ігри у Пекіні відбудуться з 4 по 20 лютого.

Україну в Пекіні представлять 45 спортсменів, які виступатимуть у 12 дисциплінах: біатлоні, бобслеї, гірськолижному спорті, лижному двоборстві, лижних перегонах, санному спорті, скелетоні, сноубордингу, стрибках на лижах з трампліну, фігурному катанні, фристайлі та шорт-треку.

Раніше німецький журналіст назвав ситуацію з коронавірусом на Олімпіаді в Пекіні критичною.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі