Тренер збірної Люксембургу не знає, як стримати Ярмоленко

Поділитися
Тренер збірної Люксембургу не знає, як стримати Ярмоленко Тренер Люксембургу впевнений, що Україна нав'яже свою гру © tageblatt.lu
Люк Хольц впевнений, що його команді було б під силу обіграти Україну, якби у нього в розпорядженні був гравець рівня Ярмоленко.

14 червня збірна України проведе відбірковий матч на Євро-2016 проти збірної Люксембургу.

Головний тренер люксембуржців Люк Хольц у своєму передматчевій коментарі виділив у складі України Коноплянку і Ярмоленка. "Україна буде нав'язувати нам свою гру в атаці і використовувати індивідуальні якості гравців, які зробили різницю в нашому першому матчі - Ярмоленко і Коноплянки, - цитує Хольца Wort.lu, - Якби Ярмоленко грав за нас, рахунок у першому матчі, який завершився нашою поразкою 0:3, міг би бути таким же, але на нашу користь. Я планував різні варіанти того, як йому протидіяти, але стримати його складно ".

Нагадаємо, що у першій грі цих команд Ярмоленко відзначився хет-триком. Сам Андрій вважає, що Люксембург не можна недооцінювати. "Спочатку я теж думав, що Люксембург - це рівень Сан-Марино. Але коли вони зіграли з білорусами, македонцями, з нами, стало зрозуміло, що якщо Люксембург недооцінювати, вони здатні нас за це покарати", - сказав Ярмоленко в інтерв'ю телеканалу "Футбол 1".

Незважаючи на те, що Україна відстає на три очки від Іспанії і на шість - від Словаччини, форвард нашої збірної Олександр Гладкий упевнений, що команді під силу здобути пряму путівку на Євро-2016. "У таблицю не варто часто заглядати, ще половина матчів попереду. Я впевнений, що у нашої збірної великий потенціал, і нам цілком під силу вийти на Євро безпосередньо з групи, - наводить слова Гладкого офіційний сайт ФФУ, - Не треба забігати вперед, думаючи вже зараз про ігри з прямими конкурентами. Найближча гра - з Люксембургом. Наше завдання - показати яскраву результативну гру і взяти три очки".

Читайте також: Збірна України перемагає Грузію в товариському матчі

Нагадаємо, матч Україна - Люксембург розпочнеться о 19.00.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі