Тренер збірної Аргентини Мартіно подав у відставку

Поділитися
Тренер збірної Аргентини Мартіно подав у відставку Мартіно пішов зі збірної Аргентини
Незабаром після поразки у фіналі Кубка Америки тренерський штаб команди прийняв рішення піти.

Головний тренер збірної Аргентини Херардо Мартіно покинув свій пост разом з асистентами. Про це повідомив офіційний сайт Асоціації футола Аргентини (AFA).

Аргентинська збірна зазнала поразки у другому поспіль фіналі Кубка Америки від Чилі у серії пенальті, після чого ряд лідерів команди, серед яких зірка "Барселони" Ліонель Мессі, вирішили завершити міжнародну кар'єру.

Асоціація футболу Аргентини додала, що рішення про звільнення Мартіно прийняв через втрату ключових гравців перед формуванням заявки на Олімпіаду в Ріо-де-Жанейро. Всього під керівництвом Мартіно збірна Аргентини провела 29 матчів, в яких здобула 19 перемог, 7 разів зіграла внічию і тричі зазнала поразки.

Очікується, що найближчим часом в AFA прибудуть чиновники ФІФА, щоб допомогти організації вирішити ряд проблем, в тому числі і призначити нового головного тренера національної команди.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі