Тренер Ф'юрі заявив про "вирішення всіх проблем" по реваншу з Кличком

Поділитися
Тренер Ф'юрі заявив про "вирішення всіх проблем" по реваншу з Кличком Команда Ф'юрі анонсувала офіційне оголошення бою © Sky Sports
Боксери таки вийдуть на ринг у жовтні.

Екс-чемпіон світу в суперважкій вазі Володимир Кличко в рамках реваншу вийде на ринг 29 жовтня в Манчестері проти британця Тайсона Ф'юрі. Про вирішення всіх спірних питань у Twitter повідомив тренер і дядько чемпіона світу Пітер Ф'юрі.

"Здається, ми нарешті готові оголосити про бій Ф'юрі vs. Кличко. Очікуйте дуже скоро анонс. Багато зволікань, але, сподіваюся, всі проблеми вирішені. Манчестер Арена заброньована на 29 жовтня. Бійці готові, юристи і промоутери готові. Поїхали", - написав Ф'юрі-старший.

Раніше повідомлялося, що команда британця намагалася внести корективи у вже підписаний контракт на бій, за що сторона українця планувала подати в суд. При цьому бій був під загрозою зриву, а команда Ф'юрі не підтверджувала дату реваншу.

У своїй колонці на Daily Star Sunday промоутер Френк Уоррен, який веде справи Ф'юрі, також анонсував офіційне оголошення про бій, який вже з'явився на авторитетному ресурсі Boxrec.

Нагадаємо, раніше Тайсон Ф'юрі підозрювався у вживанні допінгу, але в підсумку Антидопінгова асоціація Великобританії (UKAD) призупинила тимчасову дискваліфікацію боксера.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі