Тренер "Евертона" назвав причини вольової перемоги над "Динамо"

Поділитися
Тренер "Евертона" назвав причини вольової перемоги над "Динамо" Мартінес подякував своїх підопічних за перемогу над "Динамо" © ФК Динамо
Роберто Мартінес вважає, що одним з найкращих у його команді був бельгією Ромелу Лукаку, який у нелегкий час не побоявся брати гру на себе.

Головний тренер "Евертона" Роберто Мартінес вважає, що перемогти "Динамо" в першому матчі 1/8 фіналу Ліги Європи його команді допомогли як окремі виконавці, так і вся команда, яка прислухалася до його зауважень в перерві.

Нагадаємо, що "Динамо" програло 1:2, ведучи в рахунку 1:0: швидкий гол не допоміг киянам, а лише розслабив їх в подальших діях. Мартінес вважає, що стартовий відрізок його підопічні провалили.

"Перші 25 хвилин були жахливими. Так ми граємо і в чемпіонаті Англії: допускаємо багато помилок, повільно починаємо, але потім прокидаємося. У нас було мало можливостей для розкриття вільних зон", - цитує Мартінеса dynamo.kiev.ua.

"В перерві у нас відбулася розмова, після чого на полі була вже зовсім інша команда. Той "Евертон", який подобається тренеру, і який показує результат. У "Динамо" багато хороших футболістів, але ми змогли їх зупинити в другому таймі. Не можу не похвалити Ромелу Лукаку, який зумів взяти відповідальність на себе і не підвести команду. Він показав дуже сильну гру, добре контролював м'яч у епізоді з першим забитим м'ячем", - резюмував Мартінес.

Читайте також: Ребров знайшов компроміс між динамівським традиціями і новими ідеями - експерт

у Відповідь матч протистояння українців і англійців відбудеться 19 березня в Києві.

Головний тренер "Динамо" Сергій Ребров причиною поразки вважає окремі помилки своїх підопічних, а також те, що "Евертону" вдалося продемонструвати свої найкращі якості у другому таймі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі