Тренер "Донбасу" спростував інформацію про заборгованість з зарплатні у клубі

Поділитися
Тренер "Донбасу" спростував інформацію про заборгованість з зарплатні у клубі Андрій Назаров спростував інформацію про борги з зарплатні, яку поширив Максим Якуценя © hcdonbass.com
Андрій Назаров закликав не панікувати: виплати зарплатні, судячи з усього будуть продовжуватися. Також тренер донецької команди пообіцяв посилення складу на наступний сезон.

Головний тренер "Донбасу" і збірної України росіянин Андрій Назаров спростував будь-які складнощі з виплатами зарплатні за контрактами хокеїстів у клубі.

Таким чином, російський фахівець відреагував на інтерв'ю нападника донецької команди Максима Якуцені, який заявив, що в клубі на сьогоднішній день існують проблеми фінансового характеру. Зокрема, хокеїст вказав на те, що курс гривні впав, а зарплатню гравці отримують в українській національній валюті, що викликало суттєве зменшення виплат.

За словами Назарова, подібні проблеми не слід сприймати як серйозні.

"Не вірте чуткам. В Росії теж схожа ситуація з національною валютою - курс змінився відсотків на 15-20, але ніхто не панікує. Будемо послідовні", - зазначив тренер донеччан в інтерв'ю російському виданню "Спорт-Експрес".

Більше того, наставник "Донбасу" та збірної України пообіцяв, що найближчим часом в його команді буде зроблено кадрові підсилення.

"Ми повернулися з Кореї з чемпіонату світу у другому дивізіоні і після двох днів відпочинку почнемо роботу. Напевно, того ж Мозякіна (найкращий бомбардир КХЛ-2013/14, гравець "Металурга" - прим. ред.) не подужаємо, але цікаві трансферні моменти обов'язково будуть. Слідкуйте за нами!", - закликав Назаров.

Нагадаємо, що "Донбас" припинив свої виступи у плей-офф Кубка Гагаріна у другому раунді, поступившись нинішньому фіналісту, празькому "Леву". Збірна України не виконала поставлене перед нею завдання повернення в дивізіон 1А, посівши на корейському чемпіонаті 4-те місце.

Відзначимо, що "Донбас" фінансується Борисом Колесніковим, який є президентом клубу. !zn

Читайте також:

Російський тренер "Донбасу" закликав не вірити "інформаційній війні"

НХЛ сподівається в найближчому майбутньому відродити Кубок світу з хокею

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі