"Треба ставитися серйозно": Усик дорікнув Ф'юрі після травми, отриманої британцем

Поділитися
Олександр Усик © EPA-EFE/JOSE SENA GOULAO
При цьому українець додав, що не засуджує суперника через його помилки.

Чемпіон світу у суперважкій вазі за версіями WBA, WBO, IBO та IBF Олександр Усик (21-0, 14 КО) дав оцінку ситуації з травмою володаря поясу WBC Тайсона Ф'юрі (34-0-1, 24 КО), через що довелося перенести бій.

Пресконференцію українця опублікував YouTube канал Independent Sport.

"Я нікого не засуджую, взагалі нікого. Так буває, це бокс. Просто треба до цього ставитись дуже серйозно. Тому що ми з Тайсоном Ф'юрі знаходимося на іншому рівні, ми повинні кожну маленьку деталь викреслювати, щоб продовжувати підготовку і виходити в ринг.

Засуджувати людей за якісь помилки – це слабкість. Я дуже добре почуваюся. Навіть якщо хтось грає мною, він грає за моїми правилами.

Я хочу побачити доньку (новонароджену – прим.), обійняти її, подякувати дружині, помолитися, побути 2-3 дні вдома і повернутися до зали, бо на мене чекає гарячий ринг", – заявив Усик.

Бій Усика та Ф'юрі за звання абсолютного чемпіона світу мав пройти 17 лютого в Саудівській Аравії, проте британський боксер отримав розсічення над правим оком під час спарингу у тренувальному таборі.

У результаті було ухвалено рішення про перенесення вечора боксу на 18 травня. Місцем проведення залишиться столиця Саудівської Аравії Ер-Ріяд.

Раніше було представлено новий пояс, який отримає переможець бою Усик – Ф'юрі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі