"Треба перемагати": футболісти збірної України дали оцінку Словаччині перед очним матчем на Євро-2024

Поділитися
Гравці налаштовані боротися до кінця.

Футболісти збірної України Володимир Бражко та Руслан Маліновський прокоментували майбутній матч зі Словаччиною у другому турі групового етапу Євро-2024.

На ZN.UA буде доступна текстова онлайн-трансляція матчу Словаччина – Україна.

Півзахисників цитує УАФ.

"Виділяти когось там не треба, вони сильні командою. Я дивився їхню гру з Бельгією – словаки знають, що робити на полі як командно, так й індивідуально. Не треба боятися суперника, а варто слідкувати за собою. Треба перемагати, адже шанси ще є, але немає права на помилку", – сказав Бражко.

Маліновський, який виступає в Італії за "Дженоа", зазначив, що знає багатьох гравців зі складу суперника:

"Можна сказати, що я знаю там пів команди, оскільки граємо в одному чемпіонаті. Мілан Шкриняр грав в "Інтері" багато років. У середній лінії зібрані виконавці із Серії А. Юрай Куцка багато часу провів в Італії, Ондрей Дуда грає за "Верону", Станіслав Лоботка – за "Наполі". Це футболісти високого рівня, не можна їм давати час подумати й не тиснути на них. Вони мобільні, це дуже класна та збалансована команда.

Ми побачили, як вони терпіли й боролися за результат у грі з Бельгією. Це буде дуже мотивований суперник, який підійде до зустрічі з хорошим настроєм. Обидві команди будуть заряджені на перемогу.

Ми розуміємо відповідальність кожного з нас. Ми дуже хотіли виграти (у Румунії – прим.), ми продовжуємо боротися за свою країну. Іноді ти віддаєш усе на футбольному полі, але не досягаєш результату. Ми хочемо зробити все можливе, щоб після наступних двох ігор уболівальники пишалися нами, побачили команду, яка віддала всю себе за Україну".

Матч України та Словаччини у квартеті E відбудеться у п'ятницю, 21 червня, у Дюссельдорфі на стадіоні "Меркур Шпіль-Арена". Стартовий свисток пролунає о 16.00.

У першому турі Україна розгромно програла Румунії з рахунком 0:3, а словаки обіграли Бельгію – 1:0.

Раніше букмекери зробили прогноз на матч України проти Словаччини.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі