Трансферна кампанія "Динамо" ще не закінчилася - Суркіс

Поділитися
Трансферна кампанія Суркіс готовий підписувати нових гравців © Динамо Киев от Шурика
Президент київського клубу не виключив появи нових гравців.

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс прокоментував перспективи новачків команди, а також оцінив трансферну кампанію клубу.

"Наша трансферна кампанія ще не закінчилася. Давайте будемо оцінювати трансферну кампанію хоча б після 3-4 місяців, тому що новачки ще не готові. Шкуріну ще треба набирати. Я думаю, що в наступній грі ми його побачимо на полі. Припустимо, тому ж Кулачу треба звикнути до гри київського "Динамо".

У нас, я вважаю, одна з втрат - це Вербич. Ми його чекаємо з нетерпінням. Тому що коли він в хорошому стані, у нас зовсім інша атака. Буяльський не міг грати з "Інтером" через мікропошкодження. Миколенко не полетів до Мілану. Є проблеми. Потрібно підвести команду до однакового функціонального стану. Тому спаринг з "Інтером" тільки на користь.

Майбутні трансфери? Всяке буває. Може, хтось піде, може бути, когось підпишемо. Цілком можливо. Матч проти "Інтера" - це була ідея Містера, щоб хлопців добре підготувати до Ліги чемпіонів, щоб всі витримували цей важкий графік", - цитує Суркіса Sport.ua з посиланням на "Профутбол".

Нагадаємо, новачками "Динамо" в міжсезоння стали півзахисник Денис Антюх, а також нападники Ілля Шкурін, Владислав Кулач та Ерік Рамірес.

Раніше повідомлялося про те, що "Динамо" розгромно поступилося "Інтеру" в товариському матчі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі